Autoris – pracownia projektowa

Mały gastronomiczny kiosk w Białymstoku

Kiosk gastronomiczny “Frytka”

Powierzchnia zabudowy - 48.0m2

Projekt: Maj 2007

Niewielki wolnostojący budynek, mieszczący kiosk gastronomiczny wraz z salą konsumpcyjną, powstaje w miejscu segmentowego, typowego, wykonanego z pcv kiosku z hamburgerami i frytkami.

Inwestor zaskoczył nas wyśmienicie robionym kebabem. Chyba dlatego postanowiliśmy pomóc.

Nie wymyśliliśmy  jednak nowego sosu a jedynie miejsce, gdzie w lepszych warunkach, miłej atmosferze, przyjemniej i smaczniej spożywać można ”szybką kanapkę” czy frytki.

1 komentarz

1 komentarz

  1. Turek Październik 19th, 2007 8:55 am

    GUT IDEA! Oby więcej takich super projektów. Z pewnością chętniej wejdę do takiego lokalu niż to zagrzybiałej budy z czasów PRL’u

Napisz odpowiedź


trzy − = 0